Over Dagcasting

Over Dagcasting: casting bureau en agentschap acteurs

Bij Dagcasting zijn we zowel casting director als agentschap voor acteurs, modellen en figuranten en dat heeft zo zijn voordelen. 

Al meer dan 25 jaar kiezen we voor een flexibele aanpak en een maatwerk service wanneer we castings organiseren voor publicitaire foto’s en reclamespots. Zo zijn we 7/7 bereikbaar voor onze klanten én voor onze artiesten en zijn we zoveel mogelijk persoonlijk aanwezig op de set om te bemiddelen en ieders belangen optimaal te verdedigen.

We zijn castingdirector en agentschap acteurs in 1. Daardoor zijn we meer dan enkel een tussenpersoon tussen artiest en klant, maar ook een rechtstreeks aanspreekpunt en betrouwbare partner voor onze klanten en voor de cast.

Uiteraard zorgen we er voornamelijk voor dat de casting calls bij de juiste artiesten terecht komen en dat onze klanten heel snel een passend casting voorstel ontvangen voor hun project, maar we gaan ook een stapje verder… 

Als agentschap acteurs verzorgen we ook de papierwinkel voor onze artiesten en dat is erg makkelijk voor de acteurs, modellen en figuranten, maar ook een echte meerwaarde voor onze klanten. We assisteren beide partijen bij het opstellen van productiecontracten en regelen ook de overige administratie en betalingen.

Persoonlijk contact en een heel open communicatie, dat zijn onze belangrijkste troeven. Daarmee hebben we intussen een werkelijk excellente reputatie opgebouwd bij internationale productiehuizen en reclamebureaus, maar ook bij onze artiesten.

Vraag gerust naar onze referenties en ontdek zelf hoe wij onze troeven in de praktijk omzetten!

 

Dag Elsermans: oprichter en casting directeur bij Dagcasting

Sinds 1993 al is Dag professioneel casting directeur. Met een berg ervaring en een neus voor talent, weet hij als geen ander de juiste artiest bij een product te plaatsen en te bemiddelen tussen acteurs en producers. Dag staat ook achter de camera bij de video castings in onze studio dus spreek hem gerust aan met “Dag, Dag!”.

                                                                                                             dag@dagcasting.com | +32 475 28 35 82

 

Bezoek ons Online Platform

 


http://www.thecastingdirector.eu