Klant?

Acteurs zoeken bij Dagcasting: snel en erg gemakkelijk!

Waarom acteurs zoeken bij Dagcasting?

Als fotograaf of producer is het bijzonder belangrijk om de juiste cast te selecteren voor uw fotoshoot of reclameproductie. U moet natuurlijk zeker zijn dat u de juiste acteurs, modellen en figuranten uitkiest die passen bij het product en het bedrijfsimago van uw eindklant. Met een doordachte keuze bent u echter ook zeker van een professional op de set en dus ook van een vlotte shoot of draaidag.

Die modellen en acteurs zoeken, er zijn er vele criteria om de perfect match te bepalen. Een ervaren casting director als Dagcasting inschakelen, is daarom zeker een verstandige keuze. Zo bent u namelijk zeker van een snelle selectie, het juiste gezicht op de juiste plaats én u heeft meteen een professioneel bemiddelaar die ook de papierwinkel nauwkeurig verzorgt.

Hoe acteurs zoeken bij Dagcasting?

Bij Dagcasting kan u op verschillende manieren acteurs zoeken:

  • Met een persoonlijke log-in code voor onze client page kan u zelf acteurs zoeken en selecties maken in onze databank. Met een simpele klik, stuurt u ons het overzicht van uw favorieten door. Wij gaan hun beschikbaarheid na, vragen de nodige informatie op en bezorgen u een transparant overzicht zodat u uw definitieve keuze kan maken.

 

  • Of besteedt u die selectie liever uit aan onze casting director? Op basis van uw briefing en het storyboard gaan wij aan de slag om de geschikte cast te selecteren.

 

  • Zoekt u acteurs voor een complexere rol of een rol met tekst, dan is een videocasting beslist een slimme zet. Wij nodigen de door ons geselecteerde acteurs uit in onze HI-Tech casting studio en filmen hen terwijl ze uw script naspelen. Via uw persoonlijke log-in voor onze client ftp-pagina kan u de filmpjes bekijken waar en wanneer u wil. Relax and watch us work, want met dit type casting hoeft u enkel af en toe de pagina te raadplegen en kiest u ongetwijfeld de juiste acteurs.

 

Bij Dagcasting zijn we een bijzonder flexibele partner om uw castings te organiseren. We werken steeds een voorstel uit op maat van uw project. Ook combinaties van de bovenstaande methodes om acteurs te zoeken zijn dus mogelijk.

We beschikken zelf over een eigen uitgebouwde casting studio, maar indien u liever de casting bij u ter plaatse organiseert, kunnen wij ook de kandidaten bij u filmen.

Contacteer ons en bezorg ons meer informatie over uw productie om snel een duidelijke en transparante maatwerk offerte te ontvangen. Wij verkiezen om te werken met forfaitaire prijzen (eventuele recalls inbegrepen) zodat u nooit voor financiële verrassingen komt te staan en wij zoeken verder tot u de juiste cast gevonden heeft!